شهدا گنج های ماندگار

یادواره شهدای چهارصد دستگاه کرج

شهدا گنج های ماندگار

یادواره شهدای چهارصد دستگاه کرج

سلام خوش آمدید
شهید جمشیدی -پرویز

شهید پرویز جمشیدی

نام پدر: صدرالله
تاریخ تولد: 23-12-1345 شمسی
محل تولد: البرز - کرج
تاریخ شهادت : 21-1-1366 شمسی
محل شهادت : شرق بصره 
 گلزارشهدا: امامزاده محمد
 البرز - کرج


بیست و سوم اسفند 1345، در شهرستان کرج به دنیا آمد. پدرش صدرالله، در کارخانه کارگری می کرد و مادرش کلثوم نام داشت. دانشجوی دوره کارشناسی در رشته مهندسی معدن بود. به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. بیست و یکم فروردین 1366، در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار وی در امامزاده محمد زادگاهش واقع است. او را حمید نیز می نامیدند.


به گزارش بخش ایثار و شهادت گروه فرهنگی خبرگزاری فارس استان البرز، رهبری معظم انقلاب اسلامی تاکید فرمودند: "گاهی رنج و زحمت زنده نگهداشتن خون شهید، از خود شهادت کمتر نیست. رنج 30 ساله امام سجاد(ع) و رنج چندین ساله زینب کبری(س) از این قبیل است. رنج بردند تا توانستند این خون را نگه بدارند. بعد از آن هم همه ائمه علیهم‌السلام تا دوران غیبت، این رنج را متحمل شدند. امروز ما چنین وظیفه‌ای داریم."
در راستای انجام این وظیفه خطیر و تحقق منویات ولایت، خبرگزاری فارس در استان البرز هر روز یکی از شهدای استان البرز را معرفی خواهد کرد.
در این شماره شماره وصیت‌نامه مهندس شهید پرویز جمشیدی را بازخوانی می‌کنیم.
وی پس از موفقیت در تحصیلات ابتدایی و اخذ مدرک دیپلم، در رشته زمین‌شناسی تحصیلات دانشگاهی خود را در دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز کرد.
شهید پرویز جمشیدی بر اساس مدارک تحصیلی از نخبگان علمی کشور بوده است، اما نمی‌توانست تجاوز دشمن را به ایران اسلامی تحمل کرده و خود در آرامش به تحصیل بپردازد.
به همین دلیل راهی جبهه‌های حق علیه باطل شد و در نهایت بیست و یکم فروردین سال 1366 و حین عملیات کربلای هشت شربت شهادت را نوشید به آرزوی خود رسید.

وصیتنامه دانشجوی پاسدار شهید:

بسم الله الرحمن الرحیم

با عرض سلام و درود بی پایانبه امام عصر (عج) که تمام عالم بشریت در انتظار فرج اوست و با سلام خدمت امام بزرگوارمان که مانند کوهی استوار در مقابل طوفان ایستاده است وبا سلام خدمت مومنان و متقین که هر لحظه برای اسلام کوشش می کنند و با سلام خدمت پدران و مادران که ایثارگرانه افرادی را برای جامعه اسلام تربیت می کنند.

می خواهم چنین سخن آغاز نمایم و به نصیحت لب باز کنم زیرا که به قولی د گفتن اثر است که در نگفتن نیست.

البته برای گفتن مطلب زیاد است ولی گوینده نیز باید لیاقت داشته باشد و بتواند از دل بگوید که بر دل شنونده نشیند من که خود را لایق این امر نمی دانم ولی چه باید کرد که امر پیامبر خداست که وصیت کنید اقوام و دوستانتان را من نیز به این امر لبیک گفته و چند کلامی برایتان می نگارم باشد که روشنگر راه رهروان حق باشد هرچند که خود به بیراهه رفته ام.

سخن اول را با کلامی آغاز می کنم که اول باید پاسخگو باشم لااله الا الله یعنی هیچ چیز از لحاظ مادی نیست که لایق پرستش باشد و دیگر یکی است خدا و نمی تواند شریک داشته باشد که در آن صورت ناقص بود.

و دیگر عادل است خدا و امیدوارم که خدا باعدل خود مرا به پای محاکمه نکشاند زیرا به اندازه جوی خیر در این کوله بارم نیست.

می خواهم شمارا به چند نکته یادآور شوم : اول اینکه روزی است که روز وحشت است روز بپا خاستن و آن رستاخیز است که به حساب تک تکمان می رسند چه بهتر که ما خود به حساب خود برسیم قبل از اینکه خداوند به حسابمان برسد.

دیگر اینکه انسان باید همیشه به یاد مرگ باشد این واژه ای که انسان از آن وحشت دارد و خیال می کند که مرگ فناست ولی بگویم برای افراد با ایمان مرگ:

دانی که چیست دولت،دیداریار دیدن     در کوی او گدایی،بر خسروی گزیدن

که منظور این است مرگ اول یافتن دولت و بزرگی است امید که ما از این گروه باشیم.

یک حدیث نیز مستقیما از امام صادق (ع) از کتابی می نویسم و به پایان می برم: بالاترین و مهمترین توصیه ها این است که هرگز پروردگار متعال را فراموش نکرده و پیوسته متوجه و متذکر او بوده و در همه حال بندگی و اطاعت او را بجای آوری. و مراقب باش که در اثر نعمتها و الطافی که از جانب خداوند متعال شامل تو می شود مغرور و فریفته نگردی و همیشه سپاسگزار و شاکر بوده و از نعمتهای او حسن استفاده کن و از زیر سایه عظمت جلال و رحمت او بیرون مشو و با سوء عمل خود را مبغوض درگاه الهی قرار مده تا موجب سرگردانی و گمراهی و هلاکت تو گردد اگر چه در این راه ابتلا و گرفتاریو ناراحتی و انواع اندوهها بتو برسد.

متوجه باش که ابتلائاتی که ساخته تو نبوده و از جانب الهی می رسدهمیشه قرین با کرامت و موجب قرب و نورانیت و جلب رضای پروردگار متعال خواهد بود اگر چه فاصله ای پیدا کند و چقدر آثار عظیم و رحمت های فراوانی در بردارد این رقم از ابتلائات و تا چه اندازه موجبات توفیق و سعادت انسان را فراهم می کند.

وصیت شخصی:

مالی که ندارم و اگر هم دارم طبق موازین اسلام عمل کنید و چون ثلث آن در اختیار من است می گویم که این ثلث را برای ساختن مسجدی بدهید و مرا نیز د امامزاده محمد حصارک دفن کنید.

از پدرو مادر و همه می خواهم که مرا حلال کنند و اگر می توانند هر هفته به سر خاکم بیایند

(بدهی: 1000 تومان بابت نذر به صندوق فقرای مسجد و 800 تومان بابت خرید ماشین از بسیج دارم که خواهش می کنم بپردازید 21/12/64

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
شهدا گنج های ماندگار

"گاهی رنج و زحمتِ زنده نگهداشتن خون شهید، از خود شهادت کمتر نیست. رنج سی ساله امام سجّاد علیه الصّلاة والسّلام و رنج چندین ساله زینب کبری علیهاسلام از این قبیل است. رنج بردند تا توانستند این خون را نگه بدارند. بعد از آن هم همه ائمّه علیهم السّلام تا دوران غیبت، این رنج را متحمّل شدند. امروز، ما چنین وظیفه‌ای داریم. البته شرایط امروز، با آن روز متفاوت است. امروز بحمداللَّه حکومت حق - یعنی حکومت شهیدان - قائم است. پس، ما وظایفی داریم."

آخرین نظرات