شهدا گنج های ماندگار

یادواره شهدای چهارصد دستگاه کرج

شهدا گنج های ماندگار

یادواره شهدای چهارصد دستگاه کرج

سلام خوش آمدید
شهید غفوریان-اردشیر

شهید اردشیر غفوریان مومن رضوی

نام پدر: حسین
تاریخ تولد: 1-4-1334 شمسی
محل تولد: تهران 
تاریخ شهادت : 25-6-1361 شمسی
محل شهادت : شلمچه
نام گلزار:بهشت زهرا سلام الله علیها
شهر:تهران 
 قطعه:26 ردیف:1 شماره مزار:28

نوید شاهد البرز؛ شهید «اردشیر غفوریان» در تابستان 1337، در یک خانواده مؤمن و مذهبی در تهران پای به عرصه گیتی نهاد. تولدش مصادف بود با ظلمت استعمار جغد صفت که بر پهنه این مرز و بوم سایه افکنده بود. هوش و ذکاوت سرشار وی زبانزد عام و خاص بود و به علت مشکلات زندگی و جبر زمان که توسط نظام وابسته به استکبار بر جامعه و خانواده ایشان تحمیل شده بود. 

وی دوران تحصیل را به مدت سه سال در خانه گذراند و بالاخره در سال 1350، دوران ابتدایی را به پایان رساند و وارد دبیرستان باباطاهر (تهران) شد و مراحل دبیرستانی وی که علاقه و پشتکار فراوانی همراه بود با نمرات عالی به پایان رسانید و در سال 1354، در رشته‌های ریاضی، طبیعی، الکترونیک، راه و ساختمان شرکت کرد که از تمامی این رشته‌ها با امیتاز بالا قبول شد اما به علت فشار شدید زندگی نتوانست در دانشگاه شرکت کند. او سال بعد به خدمت سربازی رفت رشادت و شجاعتش در چتربازی او را به رتبه اول در این فن رساند. اواخر دوران سربازیش همزمان با انقلاب عظیم اسلامی به رهبری امام بود و او پس از آنکه به واسطه مطالعه اعلامیه‌های امام از ماهیت کثیف رژیم ستم شاهی مطلع شد. به فرمان امام از پادگان فرار کرد و به صفوف فشرده مردم پیوست و در بحرانی‌ترین صحنه‌ها با لشگر گارد جاویدان به نبرد پرداخت و تا پیروزی بیست و دوم بهمن در براندازی نظام نقش به سزایی داشت و هنوز طعم شیرین پیروزی را نچشیده بود که پدرش دار فانی را وداع گفت. 

با درگذشت پدر مسؤولیت خطیر اداره سرپرستی خانواده به دوش وی سنگینی می‌کرد. وی پس از تلاش و سعی فراوان توانست مستمری ناچیزی برای امرار معاش خانواده از محل کار پدر دریافت کند. او همچون سلمان و ابوذر تشنه اسلام و وجودش مالامال از محبت اهل بیت بود. او که به راستی با یک دنیا پاکی و صداقت وقار و وارستگی عرفان و اخلاص رشد خود را مدیون این مکتب و شهدا می‌دانست همانند خیلی عظیم صف‌شکنان توحید رفتند تا بیرق خونین عاشوراییان را که دیروز در کربلای معلی بر زمین افتاده بود بردارند و به ندای «هل من ناصر ینصرنی» حسین زمان لبیک گوید.

او فنون رزمی را خوب آموخته بود در اولین مرحله به عنوان سرپرست یک گروه نظامی عازم جبهه شد و مسئولیت گردان به وی محول گشت و در عملیات بیت‌المقدس، رمضان شرکت نمود و سرانجام در مورخه بیست و پنجم شهریور ماه 1361، گرچه به کربلای حسینی نرسید اما با حسین(ع) این سلاله پاک رسول الله (ص) در بهشت جاوید ملاقات کرد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
شهدا گنج های ماندگار

"گاهی رنج و زحمتِ زنده نگهداشتن خون شهید، از خود شهادت کمتر نیست. رنج سی ساله امام سجّاد علیه الصّلاة والسّلام و رنج چندین ساله زینب کبری علیهاسلام از این قبیل است. رنج بردند تا توانستند این خون را نگه بدارند. بعد از آن هم همه ائمّه علیهم السّلام تا دوران غیبت، این رنج را متحمّل شدند. امروز، ما چنین وظیفه‌ای داریم. البته شرایط امروز، با آن روز متفاوت است. امروز بحمداللَّه حکومت حق - یعنی حکومت شهیدان - قائم است. پس، ما وظایفی داریم."

آخرین نظرات